ISTANBUL GRILL

ISTANBUL GRILL

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1134 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Istanbul Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 jul 2022 at 18:21 Super mad, som altid :)
2 jul 2022 at 20:11 Har intet dårligt at sige om maden . Det eneste negative er den længe ventetid på levering . Med dette i mente bestil i goe tid og få en go mad oplevelse
26 jun 2022 at 17:40 Maden var rigtig god
25 jun 2022 at 18:21 Deres mad er som at få en hjemmelavet ret.. det føles ikke sim take away... god smag, gode størrelse portioner.
23 jun 2022 at 18:32 Maden var ok, men ordren var forkert. Jeg fik leveret kyllingevinger istedet for kyllingefilet.
7 jun 2022 at 11:41 Maden var næsten helt kold da den kom. Det sagt så smagte det godt.
1 jun 2022 at 5:45 90min om at komme . Maden var som sådan ok. Men den mixed grill platte fåes bedre andre steder desværre
21 maj 2022 at 18:47 Som altid god, simpel og velsmagende mad til en rimelig pris. Anbefales!
13 maj 2022 at 18:11 Maden var meget stærkt man kun ikke spis det adana kebab
5 maj 2022 at 13:09 alligevel kold og slatten. Rullerne ikke varmet, brød smagte som rå dej.
1 maj 2022 at 21:34 Nej, bare nej. Ok, maden kom til tiden, men var alligevel kold og slatten. Rullerne ikke varmet, brød smagte som rå dej. Der var næsten kun brød i rullerne og det fyld der var, smagte af absolut inget. I det hele taget en smagløs oplevelse. Ad!
25 apr 2022 at 9:18 Vi bestilte en grillmix til 5 personer, men der var kun 1x tzatziki med og 1x hummus... Det var slet ikke nok til 5 personer... Maden var ellers rigtig lækker Leveringen tog stadig 90 minutter, selvom vi kun bor 1 km. derfra