ISTANBUL GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 1170 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Istanbul Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

9 dec 2022 at 10:49 Maden var spdan set udmærket, men bare halvkold da den kom
7 dec 2022 at 8:15 det var en ok god durum i forhold til prisen der kunne måske være Chilli ind i den
30 nov 2022 at 21:11 Durum var kold og slasket. Det var pomfritter også. Laang leveringstid
24 nov 2022 at 20:34 Maden var 50 min forsinket og halv kold. Det er første gang jeg har fået så dårlig service. Pinligt og uværdigt at at ellers helt igennem sted at bestille lækker mad fra
23 nov 2022 at 19:41 Maden ankom og er tilfreds med leveringen. Dog var det nogle små kebab ruller i forhold til andre leveringssteder, og maden var tæt på helt kold.
20 nov 2022 at 19:26 Altid god mad og varmt. Bestilte kyllingspyd med tilbehør samt pomfritter. Perfekt.
16 nov 2022 at 19:49 Very good food and fast enough delivery
5 nov 2022 at 22:29 Jeg købte en grill mix, og jeg blev ikke skuffet. Klassisk grillmad med god smag! anbefales stærkt
3 nov 2022 at 19:52 glemmer cola, og kommer alt for sent til tiden.
2 nov 2022 at 20:20 Ventede for længe på leveringen 105 minutter men super godt mad.
1 nov 2022 at 20:57 kom efter 2 timer, men maden var god
30 okt 2022 at 8:53 Altid lun og varm mad, lige klar til og spise.